Administratör med intresse för data till företag i Solna

Om tjänsten

Administratör/Data/Kontor

För kunds räkning söker vi nu en Data Quality Administrator, för uppdrag under perioden 1 maj – 1 november. Detta är tjänsten för dig som brinner för administration och har ett stort intresse för teknik och data. Är du en noggrann, strukturerad och lättlärd person som vi utvecklas vidare i ett spännande företag? Vill du ta nästa steg inom administration i ett internationellt bolag? Då kan detta vara uppdraget för dig!

Om företaget

Vår kund sitter i moderna, fräscha lokaler i Solna.

Arbetsuppgifter

I rollen som dataadministratör är dina huvudsakliga ansvarsområden att:

  • Analysera och kvalitetssäkra/uppdatera strukturerad och ostrukturerade data
  • Agera specialist/testare i företagets produktionssystem

Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Utföra uppdateringar i systemet som hanterar Teledata
  • Viss telefon och mailkontakt med företagets säljavdelning
  • Viss telefon och mailkontakt med kunder

Kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet från en administrativ tjänst, där du tillskansat dig systemkunskaper och ett tekniskt intresse! Du har en nyfikenhet och vill lära dig med om data och analys, i ett ledande företag i branschen. Som person tror vi att du är nogrann, ansvarstagande och mån om kvalitet. Du är välorganiserad och självmotiverande, samtidigt som du trivs med att arbeta i team. Struktur är viktigt för dig och du har ett intresse av att förstå sammanhang. Vi tror att du är i början av din karriär, med ambitionen att utvecklas och utmanas. Krav för tjänsten är att du har gymnasieutbildning, goda kunskaper i Officepaketet samt i det engelska språket.

Övrigt

Vår kunds behov sträcker sig 1 maj – 1 november och vi räknar med att du kan jobba större delen av sommaren. Vi går igenom urvalet löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan