Administratör med god servicevana

Om tjänsten

Vi söker dig som trivs med ordning och reda och har god servicevana. Här är tjänsten för dig som vill arbeta i en administrativ roll där du både får arbeta självständigt och vara behjälplig till dina kollegor.

Om företaget

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Vårt fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare.

Arbetsuppgifter

Som administratör ska du arbeta strukturerat och noggrant. Tjänsten som administratör är varierande men du kommer framförallt att arbeta med dokumentation, diverse ärenden och sammanställningar. Utöver det ska du ha en överblick och en insyn i att information finns tillgängligt för medarbetare, chefer och kunder.

Arbetstiderna är måndag till fredag, 08:00 – 16.30.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten har du:

  • God kommunikativ förmåga med en utpräglad servicekänsla
  • Ett driv för att lösa problem, är stresstålig och ansvarsfull
  • Är ordningsam, självdrivande och har en god administrativ förmåga
  • Mycket goda kunskaper i det i svenska språket men även i det engelska språket.

Vidare ser vi att du är positiv och engagerad och trivs med att använda telefon och mail som ditt främsta redskap. Vi tror att du som söker är social och tycker om att bidra till en god stämning på din arbetsplats. Erfarenhet från administration är inget måste men anses meriterande.

Övrigt

Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor? Vänligen kontakta ansvarig rekryterare Caroline Dunvret på 08-66 39 900 eller maila in din fråga till rekrytering.stockholm@kfx.se. Notera att vi ej tar emot ansökningar via telefon eller mail.
Välkommen in med din ansökan!

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2019-11-29
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Administration
  • Inkommet: 2019-10-31
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan