Administratör med fokus på ekonomi sökes på deltid till internationellt företag

Om tjänsten

Söker du en koordinerande roll inom administration och ekonomi? Är du prestigelös, trygg i dig själv och vill arbeta i en internationell miljö?

Till Hochtief söker vi just nu en administratör för konsultuppdrag på deltid med start omgående.

Om företaget

Hochtief är en av världens ledande aktörer inom byggbranschen. Läs mer om Hochtief på www.hochtief.se

Tjänsten är på deltid 50 % med start omgående. Procenten kan eventuellt utökas till 60 % framöver. Inledningsvis kommer du arbeta i Hochtiefs lokaler i Kista, men du kommer sedan vara placerad på ett projekt i Kungens Kurva. Projektet är beräknat att sträcka sig över de kommande 4 åren. Detta är ett konsultuppdrag, med goda chanser att få direkt anställning hos Hochtief.

Arbetsuppgifter

I din roll kommer du arbeta på ett projekt där du är behjälplig med administration och ekonomi. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att koordinera kontakten mellan moderbolaget i Tyskland, projektet i Kungens Kurva och Tysk Svenska Handelskammaren. Bokföringen på Hochtief är outsourcad men som administratör ansvarar du för kontakten med bolaget som hanterar denna. I övrigt skannar du in fakturor, sköter arkivering, ansvarar för posthantering samt övrig kontorsadministration. Vidare är du företagets representant vid interna och externa revisioner och har en helhetsbild över verksamheten utifrån ett ekonomiskt och administrativt perspektiv.

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad för tjänsten har du:

  • Tidigare erfarenhet av en tjänst som administratör och inom ekonomi
  • Flytande kunskaper i det svenska och engelska språket, både tal och skrift. Det är även meriterande om du har tyskakunskaper
  • God system- och datorvana

Vi söker dig som är trygg i dig själv och som trivs i en administrativ roll. Du är serviceinriktad, tycker om att hjälpa andra och är självgående i ditt arbete. Arbetsbelastningen kan vara högre under månadsskiften, därför ser vi gärna att du är flexibel och hanterar stress bra. Vidare är du en prestigelös person som är noggrann samtidigt som du får saker gjorda.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag där du har din anställning hos KFX HR-partner men arbetar hos Hochtief Infrastructure. Rekryteringsprocessen sköts av KFX HR-partner och samtliga frågor hänvisas till ansvarig rekryterare Clara Backlund på 08-663 99 00. Vi arbetar med löpande urval, skicka därför in din ansökan redan idag.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan