Administratör inom ekonomi till globalt företag

Om tjänsten

Har du grundläggande kunskaper i ekonomi och tidigare arbetat med administrativa arbetsuppgifter? Vill du bli en del av ett företag där kulturen är framåtlutad, innovativ och omväxlande. Här ges möjligheten att bli en del av ett kompetent administrativt-team på ett globalt företag.

I den här rekryteringen har vår kund valt att samarbeta med oss på KFX HR-partner. KFX sköter hela rekryteringsprocessen men du kommer att bli anställd hos kunden som har kontor i Askim.

Om företaget

Kunden är en global leverantör av digitaliseringslösningar, inklusive tjänster, främst inriktade på forskning och utveckling, produktion och eftermarknadsutmaningar. Kunden vägleder främst tillverkande företag i den digitala transformationen.

Företaget har anställda i flera europeiska länder bla. Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Storbritannien samt USA. Huvudkontoret är placerat i Stockholm. Totalt har företaget ca. 400 anställda, varav ca. 80 personer utgår från norden. Engelska är företagets officiella affärsspråk.

Arbetsuppgifter

I rollen som administratör inom ekonomi hos vår kund ansvarar du för:

 • fakturering och uppföljning av in och utbetalningar, utlägg och övrigt förekommande ekonomirelaterad administration
 • att kunderna får de produkter de beställt genom att hantera försäljnings- och inköpsordrar
 • stötta HR med löneadministration
 • stötta chefer och medarbetare i frågor om ekonomi
 • verifiera ekonomiska data tillsammans med och enhetschefer

Vår kund är under tillväxt, det finns därför goda möjligheter att utvecklas i rollen på sikt.

Kvalifikationer

För att klara av tjänsten ser vi att du har en grundläggande utbildning inom ekonomi, exempelvis en gymnasie- eller yrkesutbildning. Vi ser även att du har erfarenhet av att arbeta med administration, kanske med ekonomiadministration eller orderadministration och är redo att fortsätta utvecklas hos vår kund. Då kunden är ett internationellt bolag är det viktigt att du hanterar svenska och engelska flytande, såväl i skrift som i tal. Vidare ser vi att du har en enkelhet för att sätta dig in i system och goda kunskaper i Microsoft Office, främst Excel.

Som person är du optimistisk, ansvarstagande och strukturerad. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och tycker det är roligt att arbeta på ett företag i tillväxt och förändring. Du har ett lösningsorienterat och anpassningsbart sätt att se på problem som dyker upp och hanterar tidspress väl. Du är social och trivs som en aktiv medlem i ett team samtidigt som du hanterar dina ansvarsområden självständigt.

Övrigt

Anställning: Tillsvidare med 6 månaders provanställning.
Anställningsort: Göteborg eller Stockholm

För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Paula Jansson på 031-711 98 00.

Company logotype
 • Göteborg
 • Ansök senast 2022-09-04
 • Heltid
 • Anställning: Tillsvidareanställning
 • Bransch: Ekonomi/Finans
 • Inkommet: 2022-08-05
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan