Administratör för kunds räkning

Om tjänsten

Nu söker ett av våra kundföretag en flitig och effektiv administratör som finns tillgänglig för start i början av september tom årsskiftet.
Du blir anställd av KFX och uthyrd till kunden, med eventuell chans till förlängning. Uppdraget är på heltid.
Om du gillar att vara noggrann och strukturerad och i samma veva går igång på att hitta sätt att vara effektiv i det du gör så kan detta vara din nästa utmaning!

Om företaget

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. KFX är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega.

Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra konsulter. Hos oss blir du sedd och vi håller kontinuerligt enskilda uppföljnings- och utvecklingssamtal.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgiften kommer främst innebära att lägga in all information som inte kommer in digitalt idag, dvs. fysisk post, och säkerställa och granska innan det kan skickas iväg till rätt person som i sin tur skickar till kund. Det är en ren administratörs- tjänst och behovet är till årsskiftet, vad vi vet idag.

Kvalifikationer

Om du gillar att vara noggrann och strukturerad och i samma veva går igång på att hitta sätt att vara effektiv i det du gör så kommer du att trivas i rollen. Dina arbetsuppgifter är i huvudsak upprepande moment och även om du trivs i det så är du samtidigt inte rädd för att stötta dina kollegor eller ta på dig fler uppgifter om det behövs.

Du har som lägst en gymnasieutbildning. För att klara av rollen krävs det att du är noggrann, flink i fingrarna samt effektiv. Du har systemvana och lägger stort engagemang i det du gör.
Du tar egna initiativ till att lära dig helheten i rollen, som att läsa på och förstå organisationen. Självklart är du glad, prestigelös och kan lyfta blicken vid återkommande problem och du får gärna komma med förbättringsförslag.

Du har goda kunskaper i svenska och i engelska både i tal och skrift.

Övrigt

För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta någon på KFX HR- Partner, 060- 15 46 00.

Eventuella kunskaps- och personlighetstester kommer att göras på slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Company logotype
  • Sundsvall
  • Ansök senast 2019-08-04
  • Heltid
  • Anställning: Visstidsanställning
  • Bransch: Administration
  • Inkommet: 2019-07-09
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan