Administratör/Business Coordinator sökes till framgångsrikt företag i centrala Stockholm!

Om tjänsten

Är du intresserad av att arbeta med administration och rekrytering i ett härligt team hos en av våra kunder i centrala Stockholm? Vi söker just nu en Business Coordinator/Administratör till ett spännande uppdrag hos ett framgångsrikt bolag inom kompetensförsörjning. Vår kund är ett väletablerat företag inom rekryteringsbranschen. De arbetar med kvalitativa rekryteringar av toppen av Sveriges näringsliv.

Uppdraget förväntas starta under slutet av februari och du blir anställd som konsult via KFX HR-partner. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Om företaget

Denna tjänst är ett konsultuppdrag, det innebär att du har din anställning hos oss på KFX HR-partner och arbetar ute hos vår kund. Det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega.

KFX HR-partner erbjuder ett komplett utbud av konsult- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma specialister med mångårig erfarenhet och kompetens. Våra uppdrag är främst inom service, administration, HR och ekonomi.

Arbetsuppgifter

I rollen som Business Coordinator/Administratör kommer du att arbeta brett med traditionella administrativa sysslor som att uppdatera och lägga in uppgifter i affärssystem och hantera dokument. Men du kommer även att vara del av rekryteringsprocesser och där alltifrån att lägga ut annonser, boka tid för intervjuer, hantera bakgrundskontroller och förbereda kandidatpresentationer. Det ingår även att dela och sprida annonser digitalt samt att korrekturläsa annonser och presentationer. Du ingår i ett team av åtta som finns placerade i Stockholm.

Vidare innebär tjänsten mycket kommunikation och även att ge återkoppling till kandidater och annat administrativt arbete som hör till. Syftet med rollen är att säkerställa en hög effektivitet och smidighet i våra rekryteringsprocesser, samt att det vi levererar till våra kunder är av högsta kvalitet.

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad för denna roll har du:

 • ett intresse för administration och har gärna erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll med flera kravställare
 • god administrativ förmåga och stor noggrannhet
 • kunskap och erfarenhet av att arbeta med Powerpoint och Word, samt gärna duktig på Excel
 • flytande kunskaper i det svenska och engelska språket, i såväl tal som skrift
 • erfarenhet av mycket intern och extern kontakt via telefon och mail

För tjänsten är det viktigt att du är van vid ett högt tempo och kan klara deadlines för att gruppen skall kunna leverera i tid. Vi söker dig som är har bra prioriteringsförmåga, struktur och noggrannhet.

För att lyckas i rollen så är du självständig i ditt arbete, representativ och har ett servicetänk. Det är också viktigt att du är kommunikativ och klarar av att läsa och skriva på en professionell nivå, både på svenska och engelska.

Övrigt

Låter detta som någonting för dig? Skicka in din ansökan direkt!

På KFX arbetar vi med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida. Har du frågor eller funderingar? Kontakta ansvarig rekryterare Caroline Dunvret på 08-663 99 00 eller caroline.dunvret@kfx.se och specificera vilken tjänst du har frågor kring i ditt mail.

Observera att vi på slutvald kandidat kommer att göra en bakgrundskontroll.

Välkommen in med din ansökan!

Company logotype
 • Stockholm
 • Ansök senast 2020-03-11
 • Heltid
 • Anställning: Tillsvidareanställning
 • Bransch: Administration
 • Inkommet: 2020-02-12
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan