Administrativ säljsupport med stort grafiskt intresse

Om tjänsten

Bid writer, bid designer, sälj, anbud, anbudsdesigner, chefsassistent

Arbetar du eller har du tidigare erfarenhet och kunskap kring säljprocesser? Har du ett öga för detaljer och stort intresse för grafisk design? Som anbudsdesigner får du chansen att ta tillvara på alla dessa kunskaper! Stämmer denna beskrivning in på dig? Tveka inte, sök redan idag!

Om företaget

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra ‘The Power of the Human Touch’ i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Arbetsuppgifter

Som anbudsdesigner kommer du att vara ansvarig för utformningen av anbud i enskilda projekt. Teamet du kommer att arbeta i kan bestå av säljare, produktspecialister, kalkylerare, affärsutvecklare med flera, helt beroende på projektets storlek.
Som anbudsdesigner kommer du designa och presentera innehållet i anbudet på ett övertygande och informationsrikt sätt ut till bolagets kunder. Du skall paketera och presentera färdiga koncept med en hög kvalité och tydlighet, allt för att ge ditt team de bästa förutsättningarna.
Utöver ditt ansvar för anbudets utformning kommer du även att fungera som ett stöd genom hela anbudsprocessen. Det betyder att du under processens gång skall var behjälplig att bland annat kunna ta fram information, granska eller översätta texter samt lösa administrativa uppgifter.
Du kommer i ditt arbete ha stor frihet under ansvar. Samtidigt som du själv driver dina projekt framåt tillhör du ett tight arbetslag med högt i tak.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av sälj alternativt god förståelse för säljprocessens alla delar. Ett stort intresse för grafisk design och kunskaper inom programmen Adobe, Phootoshop, Illustrater och Indesign är ett krav. Dagligen kommer du hantera stora mängder text på engelska och svenska, därför behärskar du dessa språk obehindrat. Det är mycket meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, journalistik eller försäljning.
Som person ser vi att du är initiativtagande, driven och öppen. För dig faller det sig naturligt att driva egna processer utan en chef som säger vad du skall göra, det är du som är experten! Du motiveras av utsatta tidsramar och mål, deadlines blir din vardag. I rollen krävs det även stor noggrannhet, struktur och en stor portion nyfikenhet!

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Då tjänsten är en direktrekrytering kommer vi på vald slutkandidat göra en bakgrundskontroll. All kontakt går genom oss KFX HR-partner. Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande. Tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdagen! Om du har några frågor eller funderingar tveka inte att höra av dig till ansvarig rekryterare Amanda Jurell på telefonnummer 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan