Administrativ Chef till Ljusdal Energi

Om tjänsten

Nu söker vi dig som är intresserad av en ny spännande och utvecklande utmaning. Ta chansen att få arbeta i en liten organisation med korta beslutsvägar där du erbjuds ett intressant och givande arbete i expansiv miljö. Du erbjuds en chans att få vara med att påverka och utveckla verksamheten i en förändringsbenägen organisation samt bidra och se till att andra människor utvecklas.

På Ljusdal Energi arbetar vi med det som är viktigt i människors vardag och kommunens 19. 000 medborgare är beroende av det arbete vi utför.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om företaget

Ljusdal Energi är en kommunalägd koncern med hundratalet medarbetare som med hög kompetens ansvarar för elhandel, elproduktion, elnät, vatten, renhållning, bredband och fjärrvärme. Vi arbetar med att leverera vatten, avlopp, värme, el och optofiber till våra kunder genom ständig utveckling, drift och underhåll med beredskap att utföra våra tjänster under dygnets alla timmar.

Vårt mål är att vi ska vara drivande i utvecklingen av Ljusdals kommun, bidra till en god livsmiljö och framstå som det lokala, självklara alternativet.

Arbetsuppgifter

I rollen som administrativ chef har du personal- och verksamhetsansvar för den administrativa verksamheten. Administrationen består av kundservice, fakturering, ekonomi, HR, administration samt ansvar för internservice och lokaler.

Du leder och samordnar arbetet inom den administrativa gruppen som består av cirka femton medarbetare och en teamledare. Ansvar för utveckling av arbetsformer, administrativa rutiner och kompetensutveckling är en stor del av uppdraget.
Du rapporterar till VD.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en relevant universitetsutbildning inom exempelvis ekonomi eller HR och du har flera års erfarenhet av en liknande roll och arbetsuppgifter.
Du motiveras och drivs av framförallt ledarskap samt bidra till människors utveckling.

Som person vill och kan du ta dig an olika arbetsuppgifter i olika omfattning, stort som smått och behöver därför vara prestigelös samt lösningsorienterad. Du är trygg i dig själv, kommunikativ samt engagerad. Andra värdefulla egenskaper som kommer krävas är mod, ödmjukhet samt förmågan att möta andra människor där de befinner sig.
Vidare är du driven och har en god förmåga att se verksamheten ur helhetsperspektiv men har även förståelse för detaljerna.

Övrigt

För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Linda Sandwall på KFX HR- partner, 070- 663 19 89 alternativt mailadress: linda.sandwall@kfx.se.

Ljusdal Energi uppmuntrar till en hälsosam livsstil och ger dig friskvårdsbidrag och friskvårdstimme. Vi tillämpar flextid samt har arbetstidsförkortning enligt avtal.

Slutkandidater kommer att få genomgå personlighetstest, kompetenstest och bakgrundskontroll.

Välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 16/8 2020.

Company logotype
  • Ljusdal
  • Ansök senast 2020-08-16
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Ledning/Management
  • Inkommet: 2020-07-07
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 3 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan