Account Manager till Wulff Supplies Stockholm!

Om tjänsten

Är du en riktigt stjärna på B2B försäljning och vill ta nästa steg på ett familjärt bolag inom förbrukningsbranschen? Är du driven, självgående och orädd? Har du några års erfarenhet av försäljning och vill fortsätta göra det du är bäst på – att ta in nya affärer och förvalta? I rollen som säljare på Wulff Supplies erbjuds du en bred roll, kunniga kollegor och stora utvecklingsmöjligheter på ett starkt växande bolag i branschen!

Wulff Supplies har valt att samarbeta med KFX HR-partner i denna rekryteringsprocess. Tjänsten är på heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning. Samtliga frågor hänvisas till KFX HR-partner.

Om företaget

Wulff Supplies är en totalleverantör av förbrukningsvaror och levererar varor till företag i många olika branscher, från servering, butik, kontor till industrin. Företaget har verksamheter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Koncernens huvudkontor är placerat i Espoo, Finland där bolaget är marknadsledande och den tredje största aktören inom segmentet på den nordiska marknaden. Wulff Supplies satsar och vill ha med dig på resan i Stockholm med utgångspunkt från det nya kontoret i Kista. Här har du möjligheten att arbeta i en bred säljroll i nära samarbete med dina 30 kunniga kollegor runt om i landet.

Wulff Supplies arbetar aktivt med miljö och kvalitét. Företaget arbetar löpande med att säkerställa att de produkter som erbjuds till kunder och partners är tillverkade enligt etiskt acceptabla principer. Målet är att ständigt förbättra tillverkningsmiljön och arbetsvillkoren ur ett etiskt och socialt perspektiv, detta såväl för lager, tillverkningsenheter, leverantörer och underleverantörer.

Arbetsuppgifter

Som Account Manager på Wulff Supplies arbetar du i en bred roll med såväl nykundsbearbetning som utveckling av befintlig portfölj. Fokus kommer riktas mot bearbetning av nya kunder. Genom att aktivt arbeta med uppsökande av nya kunder kommer du arbeta fram och utveckla din egna kund- och prospektportfölj. Du ansvarar för och driver hela säljprocessen från första kontakt, implementering, uppföljning och utveckling av kundstocken. Du arbetar självständigt i ditt distrikt och har stöd av din försäljningschef samt dina kunniga kollegor runt om i landet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är driven, orädd och som på ett självständigt sätt vill driva affärer framåt!

 • Vi söker dig som har erfarenhet av såväl uppsökande försäljning som utveckling av befintlig kundportfölj.
 • Du har erfaranhet av att ta kontakt med ansvariga med strategiska positioner/högre beslutsfattare, såsom inköpare, och/eller VD.
 • Du är en framgångsrik relationsbyggare och har ett genuint intresse av att driva och genomföra affärer liksom att skapa långsiktiga relationer till våra kunder.
 • Du drivs av att göra affärer och att se resultat samt är van att jobbat i högt tempo.
 • Har du arbetat i en liknande roll i branschen så är det meriterande men inget krav.
 • B-körkort är ett krav.
 • Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vidare har du mycket goda datakunskaper samt vana att arbeta i excel.

Vi erbjuder ett attraktivt löneläge med fast lön och generöst bonussystem samt fina förmåner.

Övrigt

Vill du vara med och bidra i Wulff Supplies expansiva fas? Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar sker via kfx hemsida, www.kfx.se.

Kunskap-, språk- och personlighetstester samt bakgrundskontroll kan komma att göras på slutkandidater.

Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Paula Jansson på 031-711 98 00.

Company logotype
 • Ansök senast 2021-09-26
 • Heltid
 • Anställning: Tillsvidareanställning
 • Bransch: Försäljning/Affärsutveckling
 • Inkommet: 2021-08-19
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan