Account Manager till IT-bolag i Malmö

Om tjänsten

Kan du försäljning och vill utvecklas i ett bolag som kommer satsa allt på din framgång?
Då har vi jobbet för dig!

KFX HR-partner letar nu efter en Account Manager till vårt kundföretag ÖreTel.
Vi söker dig som ser din karriär inom B2B och tjänsteförsäljning. Om du har din bakgrund inom sälj, kundservice alternativt från detaljhandel är du intressant för denna tjänst.
Men har du en annan bakgrund och bestämt dig för att det är sälj du skall syssla med så ring och presentera dig.
Då det är din personlighet, attityd och drivkraft som är avgörande snarare än din bakgrund.
Ta chansen att arbeta hos ett av regionens mest expansiva företag inom IT/Telekom. Detta är ett tillfälle att arbeta i en kund- och säljorienterad miljö där all energi riktas mot att skapa goda relationer och utveckla affärer.

Om företaget

ÖreTel är ett bolag aktivt inom segmentet IT/Telekom som hjälper företag och fastighetsägare med högteknologiska lösningar inom telefoni och bredband via fiber. Bolaget är etablerat i Malmö sedan 17 år tillbaka och har i dagsläget mer än 1500 nöjda kunder. Tack vara deras lokala förankring kan företaget hålla en väldigt hög servicenivå där tekniker snabbt kan supportera och assistera kunder. Idag står bolaget inför stora positiva förändringar som innebär att det görs en storskalig satsning. Målet är att ta ännu fler marknadsandelar genom att erbjuda företagsunika tjänster efter varje kunds specifika behov.
ÖreTel förenklar din digitala vardag!

Arbetsuppgifter

I din roll som Account Manager på ÖreTel kommer du att bearbeta både nya och befintliga kunder genom uppsökande försäljning. Du driver din egen försäljning med allt från prospektering, möte och offerthantering till uppföljning av affärer och utveckling av dina kundrelationer. I mötet med kunden är målet att skapa ett mervärde både ekonomiskt som tekniskt och att skapa en långvarig relation. Till din hjälp har du en dedikerad marknadsavdelning som stöttar säljkåren med leadsgenerering samt riktad och skarp marknadsföring.
Som Account Manager på ÖreTel jobbar du långsiktigt med att skräddarsy lösningar för dina kunder. Du erbjuder hela ÖreTels produkt- och tjänsteportfölj och arbetar främst mot medelstora bolag i regionen.

Kvalifikationer

Vi vill att du är noggrann och ansvarstagande samt är duktig på att få fram ditt budskap, skapa relationer och bygga förtroende. Du skall gilla att tänka utanför boxen och vara en god representant för ÖreTel och mot deras kunder. För att lyckas i rollen så skall du ha en hög drivkraft och förstå att kunden alltid kommer först.
Här förväntar vi oss att du presterar goda resultat och ger ditt allt, och i gengäld kommer vi att investera mycket i din utveckling.
B körkort är ett krav på denna tjänst lika så att du talar svenska och skriver svenska obehindrat. Även god engelska förväntas för att du skall lyckas i denna roll.

Vi erbjuder rätt person

  • Kvalificerat arbete inom försäljning och IT/Telekom
  • Arbeta med branschen bästa produktutbud
  • Ett fritt arbete med mycket kundkontakt
  • Arbeta i ett av regionens mest expansiva företag

Övrigt

Är detta rätt utmaning för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Tjänsten rekryteras i samarbete med KFX HR-partner. KFX HR-partner är ett företag som verkar inom bemanning, rekrytering och entreprenad. Vid frågor kontakta Kevin Brandt Leander på 040-120200. Skicka gärna in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande!
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sökord: Säljare, Företagssäljare, KAM, B2B, Sälj, Account Manager, Kundservice

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan