Konsultuppdrag som Telemarketer på Canon

Om tjänsten

Söker du meriterande erfarenhet inom service och administration? Är du kanske mellan jobb, ska ut och resa till vintern eller börja studera VT20? Då kan denna tjänst vara någonting för dig.

Vi söker just nu två telemarketers för uppdrag på 3 månader hos Canon i Solna. Start för uppdraget är omgående och har chans till förlängning. Tjänsten är på heltid med arbetstiderna måndag till fredag kl 8.00 – 16.30.

Canon är ett globalt varumärke som erbjuder ledande bildlösningar för konsumenter och företagskunder – från proffsfotografer, vloggare och vardagsfotografer till industrier, kontor och tryckerier. Vår passion är att ständigt utveckla nya innovativa produkter och tjänster, som tex professionell filmutrustning och nätverkskameror. Canon är topp 3 i världen på att registrera nya patent.

Kärnan i Canons företagsfilosofi Kyosei handlar om att arbeta tillsammans för allas bästa, om att minska vår egna miljöpåverkan och att hjälpa våra kunder att minska sin miljöpåverkan genom rätt val.

Läs mer på www.canon.se

Arbetsuppgifter

I denna roll arbetar du med telefonen som främsta redskap och tillsammans med en kollega säljer ni in en av Canons tjänster till befintliga kunder, franchisekedja Canon Business Center. Canon kommer att förse er med all information ni behöver samt kontaktuppgifter till beställare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som triggas av utmaningar och har ett högt driv. Eftersom rollen går ut på att ringa flertalet samtal om dagen ställer denna tjänst krav på uthållighet i din försäljning. Du är även noggrann och bidrar med positiv energi.

För att vara kvalificerad för denna tjänst talar du flytande svenska. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag där du får din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar ute hos Canon i Solna. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, sök därför tjänsten redan idag!

Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Clara Backlund på 08-663 99 00 eller maila din fråga till rekrytering.stockholm@kfx.se. Specificera i ditt mail vilken tjänst det gäller. Vänligen notera att vi ej tar emot ansökningar via mail eller telefon pga. GDPR.

Välkommen in med din ansökan!

Company logotype
  • Solna
  • Ansök senast 2019-09-30
  • Heltid
  • Anställning: Visstidsanställning
  • Bransch: Försäljning/Affärsutveckling
  • Inkommet: 2019-09-10
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan