I oroliga tider kan vår HR-konsult på KFX hjälpa dig

Vi kan stötta företag och verksamheter som drabbas. Det är lätt att stanna av helt och då kan man behöva en extern HR-partner. Om inte för alltid så kanske för en timme eller en dag?

Just nu är vi i ett onormalt läge och det känns fortfarande osäkert när vi kan gå tillbaka till ett normalt läge igen. Det är viktigt att vi alla gör vad vi kan för att samhället ska rulla på så gott det går just nu. Vi på KFX kan hjälpa dig med omställning och ta tillvara kompetent personal som på grund av nerdragningar, permittering eller varsel i rådande situation blivit övertaliga. Behöver du förhandlingshjälp eller karriärvägledning finns vi där som din HR-partner. KFX är trippelt auktoriserade i omställning- rekrytering och bemanning.

Här har vi samlat FAQ som stöd till dig med personalansvar kring covid-19 i ditt dagliga arbete.

FAQ COVID-19 Arbetsrättsliga ärenden och allmän hantering

HR-konsult på KFX kan hjälpa dig bemanning, rekrytering och karriärvägledning

Behöver du personal?

Bemanning, rekrytering eller karriärvägledning vid en omställning. KFX kan hjälpa dig med det mesta! Välj ort och fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 3 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan