Student till hotellreception på Lidingö!

Om tjänsten

Sökord: hotell, reception, student, deltid, bemanning

Är du studerande och vill få extra tillskott i studentkassan? Vill du arbeta i en lugn miljö där du får möjlighet att kombinera arbete och självstudier? Då kan detta vara ditt nästa arbete!

Ansök redan idag, tillsättning sker omgående!

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

I receptionen på hotellet är din främsta uppgift att vara ansiktet utåt, hålla koll och ta emot eventuella frågor från hotellets gäster och besökare. I vissa fall kan du behöva hjälpa gästerna med frågor om rumskort och handdukar men i övrigt tar dagspersonalen hand om andra inkommande ärenden. Detta innebär att du under din arbetstid kommer ges möjlighet till att studera.

Kvalifikationer

För att arbeta i receptionen på hotellet ser vi att du är en heltidsstudent som vill arbeta utöver den tid du ägnar dig åt dina studier. Vi ser att du har minst ett år kvar av dina studier i Stockholm då uppdraget är tillsvidare. Du ska vara en person som trivs i en stillsam miljö och inte lätt blir ostimulerad. Du ska vara serviceminded och ha en god social kompetens. Vidare ska du kunna besvara frågor på engelska då majoriteten av hotellets gäster är internationella företagskunder.

Övrigt

Start för tjänsten är omgående så känner du dig redo tycker vi att du ska fylla i din ansökan här på hemsidan redan idag. Hotellet är beläget vid AGA på Lidingö, endast 10 minuter från Ropsten med Lidingöbanan. Tjänsten är tillsvidare och arbetstiderna kommer att vara: måndag-torsdag kl. 16-19 och fredag kl. 16–18.30. För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, William Ericson på 08-663 99 00.

KFX HR-partner är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med Unionen och vi är måna om att du ska ha en trygg och långvarig anställning hos oss.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan