Receptionist för kommande uppdrag

Om tjänsten

Letar du efter ett heltidsjobb som receptionist med start nu till sommaren? Gillar du mötet med nya människor och trivs med att arbeta självständigt? Då har vi tjänsten för dig!

Om företaget

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vårt och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är spindeln i nätet och kan ha många bollar i luften samtidigt som du ger service med ett leende på läpparna. Några av de dagliga arbetsuppgifterna är att ge service till besökare och gäster, ansvara för inkommande samtal och mail, sortera post, översyn av lokaler samt i övrigt förekommande administrativa uppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Vidare kan du uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska och har goda datorkunskaper, främst i Officepaketet.

Du är utåtriktad, engagerad, servicemedveten och ansvarstagande. Som receptionist ansvarar du för upplärning av extra personal och uppdatering av dokumentationer och rutiner. Vidare är du självständig, flexibel, ordningsam och prestigelös. Det är viktigt att du trivs med att arbeta ensam och ser detta som en möjlighet att utvecklas!

Vi genomför personlighets- och kunskapstester samt bakgrundskontroll på alla våra slutkandidater.

Övrigt

Är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan redan idag via vår hemsida kfx.se.

Intervjuer sker löpande.
Har du en fråga eller fundering kontakta oss på 031- 711 98 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan