Orderadministratör med säljfokus

Om tjänsten

Trivs du i en administrativ roll där du samtidigt har kontakt med kunder över både telefon och mail? Är du självgående, stresstålig och har en säljande ådra? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om företaget

Vår kund är ett välkänt företag som sitter i Frösunda, Solna. Detta är ett konsultuppdrag och du kommer ha din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbeta ute hos vår kund.

Arbetsuppgifter

I rollen som ordermottagare kommer du att ingå i ett energifyllt team där försäljning och service är drivande faktorer. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att supportera via telefon och mail, sälja samt administrera orders som går via företagets webshop och affärssystemet SAP. I din roll har du en nyckelfunktion gentemot företagets kunder, då du ansvarar för kommunikationen och dialogen med dem. Internt kommer du att bygga upp ett stort kontaktnät och ha ett nära samarbete med företagets säljare.

Kvalifikationer

Detta är en roll för dig som drivs av utmaningar och viljan att leverera goda resultat. För att passa i rollen tror vi du är en utåtriktad person som inte är rädd för att knyta kontakter. Du trivs i ett socialt klimat och service är något som du brinner för. För dig är kunden viktig och i rollen som orderadministratör har du en viktig funktion i att forma företagets servicefunktion. Vidare har du givetvis en administrativ ådra som möjliggör för dig att arbeta strukturerat och kvalitativt.

Vi tror att du har:

  • Tidigare erfarenhet av försäljning
  • God känsla för service och kundbemötande
  • Erfarenhet av adminsitrativa arbetsuppgifter
  • Har god teknisk förmåga
  • Kunskaper inom SAP
  • Flytande kunskaper i både svenska och engelska

Övrigt

Tjänsten har tillsättning omgående och har arbetstiderna 8.00 – 16.30. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, tveka därför inte att söka tjänsten redan idag! Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig rekryterare Clara Backlund på telefonnumret 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan