Kundtjänstchef till företag i Solna

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu en kundtjänstchef med erfarenhet av både kundservice och ledning. Vi söker dig med service ut i fingerspetsarna som nu vill ta steget in i en utmanade och resultatorienterad roll. Har du erfarenhet av både operativt och strategiskt arbete inom service? Har du dessutom arbetat med personalansvar och haft en stöttande funktion? Då kan du vara rätt person för jobbet!

Om företaget

Vårt kundföretag verkar inom IT och sitter i fina lokaler i Solna.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundtjänstchef kommer du att ha ett strategiskt ansvar för funktionen, både när det gäller personalförsörjning och kundnöjdhet. Du kommer att ansvara såväl för leveransen av service som för ditt teams prestation och utveckling. Du säkerställer ett professionellt och effektivt bemötande i hanteringen av inkommande ärenden, men du arbetar även proaktivt med att stödja medarbetare i det dagliga arbetet. Arbetsuppgifterna inkluderar;

  • Arbetsledande roll för kundtjänstfunktionen
  • Personalansvar som innefattar medarbetarsamtal, stöttning och utveckling
  • Genomföra lönerevision
  • Rekrytering och intorduktion av nya medarbetare
  • Uppdatera dokumentation av kund efter förändringsarbete
  • Arbeta aktivt för att uppnå gruppens och individuella mål
  • Agera utifrån verksamhetspolicy

Utöver detta har du ett övergripande ansvar för att verksamheten fungerar och utvecklas, med hjälp av KPI:er och andra mätpunkter.

Kvalifikationer

Du som söker har erfarenhet av chef- och teamledarrollen. Du har god analytisk förmåga, sinne för siffror och förstår dig på kundservice och en god leverans. För att vara aktuell för rollen behöver Du vara bekväm i hantering av SLA:er och rapporter, samt kunna dra slutsatser om hur arbetet kan förbättras. Som person tror vi att du är öppen, motiveras av förändring och van att lyssna och ta in andras åsikter. Du är tydlig i din dialog, både muntligt och skriftligt. Som ledare är du lyhörd, omtänksam och driven.

Krav för rollen är att du talar och skriver obehindrat i svenska och engelska. Vi ser även gärna att du är certifierad i ITIL.

Övrigt

Start för tjänsten är enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Eventuella frågor hänvisas till ansvarig rekryterare Linnea Hägg.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan