Inköpsadministratör sökes till Canon Svenska AB

Om tjänsten

Just nu söker vi en inköpsadministratör till Canon Svenska AB i Frösunda, Solna. Är du en nyfiken person som trivs bäst i en roll där du får arbeta administrativt? Har du dessutom ett intresse för inköp? Sök tjänsten idag!

Om företaget

Canon grundades 1937 och har växt till ett globalt företag som verkar inom olika marknader, till exempel affärslösningar, konsumentprodukter, broadcast, medicinska system och industriprodukter.

En ändlös ström av idéer och innovationer har gjort att Canon kunnat bibehålla en tätposition i branschen. Genom att välja våra produkter satsar företag och konsumenter på pålitlig, snygg och avancerad teknik.

Läs mer på www.canon.se

Arbetsuppgifter

I rollen har du arbetsuppgifter som innebär att:

  • Skapa inköpsordrar i affärssystemet Oracle gällande Expenceköp
  • Följa upp leveranser via kontakt med leverantör
  • Veckovis identifiera obetalda fakturor och reda ut bakomliggande orsak
  • Lägga in beställningar via rekvisitionsförfarande gällande inköp som berör Proceurement/Facilityavdelningen
  • Assistera och supportera interna kunder via rekvisitionsförfarandet, exempelvis söka rätt leverantörer

Kvalifikationer

Vi söker dig med ett genuint intresse för administration och inköp. Du kommer arbeta i nära kontakt med leverantörer och krav är därför att du talar och skriver flytande svenska och engelska. Vi tror att du kommer från en tjänst där du tidigare arbetat administrativt och det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete på en inköpsavdelning. Du har god systemvana och det är meriterande om du har erfarenhet av systemet Oracle. Vidare är du trygg i Officepaketet.

Som person är du en glad och trevlig person med social kompetens. Du är nyfiken, ambitiös och lägger ned stort engagemang i ditt arbete. Du är även kommunikativ, noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag där du har din anställning på KFX HR-partner men arbetar ute hos Canon i Frösunda, Solna. Arbetstiderna är 8.00 – 16.30 och start för uppdraget är omgående. Detta är ett föräldravikariat på 13 månader hos Canon, men du kommer få en tillsvidareanställning hos oss på KFX HR-partner.

Samtliga frågor hänvisas till ansvarig rekryterare Clara Backlund på 08-663 99 00. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sök därför tjänsten redan idag!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan