Bemanningsansvarig KFX HR-partner

Om tjänsten

Är du en noggrann, strukturerad och stresstålig person som söker nya utmaningar i en spännande och dynamisk verksamhet? Trivs du på en arbetsplats som präglas av engagemang och teamkänsla? Då kan vi erbjuda dig ett varierande och utvecklande arbete hos oss på KFX HR-partner!

Om företaget

KFX HR-partner har en gedigen, drygt 30-årig historia av bemanning och rekrytering inom kontorsnära tjänster. KFX är idag en stolt HR-partner till vårt breda nätverk av kunder inom spännande och varierande branscher. Vi arbetar med affärsområdena Bemanning, Rekrytering, Entreprenad, Karriärvägledning och Management. KFX har regionala kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall med 500 medarberare runt om i landet. Aktuell tjänst är på vårt Stockholmskontor.

Arbetsuppgifter

Som bemanningsansvarig kommer du att ansvara för den dagliga bemanningen av personal inom kontorsnära tjänster. Här är tempot högt och tävlingslusten påtaglig, vi älskar att lösa kluriga utmaningar och slår våra kloka huvuden ihop för att nå framgång. Löpande arbetsuppgifter är att boka ut våra resurskonsulter på uppdrag, planera utbildningar och ha en nära kontakt med våra konsulter och kunder. Arbetet innefattar mycket administration, koordination och många kontakter med spännande företag och människor. Var tredje vecka har du jour vilket innebär att du ansvarar för att ta emot sjukanmälningar, bokningar och snabba ärenden inför nästkommande dag. Då vi är en flexibel och digital arbetsplats har du alla redskap för att sköta uppgiften på hemmaplan under jourtiden. I tjänsten förekommer ibland representation vid event på kvällar och helger som du ansvarar för ihop med dina kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst gymnasiekompetens och gärna någon vidareutbildning inom personaladministration eller motsvarande. Du är en problemlösare och god administratör som tycker om att ha mycket kontakt med kunder, konsulter och internt inom företaget. Det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet Intelliplan. Du trivs i en miljö som är föränderlig, skapar nya möjligheter och utmaningar. Arbetet kräver simultankapacitet och att du kan uttrycka dig på ett ledigt och övertygande sätt i tal och skrift.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är driven, har en positiv attityd och kan hantera stressiga situationer. Du trivs med att ta snabba beslut och kan prioritera dina arbetsuppgifter. Vi som arbetar här uppfattar oss som prestigelösa, med en öppen och positiv attityd och vi trivs med målfokusering och problemlösning. Är du en av oss?

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat på heltid under 1 år och med tillträde senast den 14 augusti. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor är du välkommen att kontakta Regionchef Linn Winslott på linn.winslott@kfx.se aller på telefon 08-663 99 00

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan