Administrativ Gruppchef till DHL

Om tjänsten

Till vår kund DHL söker vi nu omgående en administrativ gruppchef. Du kommer att leda en grupp bestående av 12 personer som arbetar med främst administrativa uppgifter.
Din provanställning sker som konsult via KFX, därefter är målet att gå över till kunden.

Om företaget

KFX präglas av driv, teamkänsla och kvalité! Vi värdesätter stort engagemang och härlig humor. KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår egen personal. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord.
Vårt mål är att vara kundernas första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är idag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Tänk om, tänk nytt och förenkla! Du får en roll där du kommer att ha möjligheten att arbeta strategiskt och en viktig del blir att förbättra processer och rutiner. Du ska sedan leda detta arbete inom arbetsgruppen samtidigt som du ska upprätthålla ett arbetsklimat där alla vill vara med och bidra.
I din roll som ledare ingår det att entusiasmera, utveckla och följa upp dina medarbetare.

Vidare kommer du att ha resultat, budget- och lönesamtal samt arbeta konsultativt mot andra avdelningar på DHL i det långa skedet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett stort intresse av ledarskap och har ledarerfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har arbetat med ett systematiskt förbättringsarbete och tidigare styrt upp processer.

Vi ser gärna att du också har ett sinne för siffror, kan Excel och har arbetat med arbetsuppgifter som budget- och resultaträkning, periodiseringar och liknande tidigare. Utbildning inom området och ekonomi är helt klart ett plus men fokus kommer att ligga på relevant arbetserfarenhet och rätt personlighet.

Du är en naturlig och engagerad ledare som tycker om att entusiasmera och motivera dina medarbetare. Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt. Du säkerställer att beslutade förändringar genomförs så uppsatta mål nås och du ser vad som behövs för att nå framgång på både individ- och gruppnivå

Övrigt

Vi gallrar bland ansökande via telefon i första hand, sedan sker intervjuer löpande.

Du blir anställd av KFX till en början för att sedan ha en chans att gå över till kund. Tjänsten är på heltid. Tillträde enligt överenskommelse men gärna snarast.
Kreditupplysning, belastningsutdrag samt personlighets- och kunskapstester kommer att göras på slutkandidater.

Kontaktperson Erika Hällström, nås för närvarande främst på erika.hallstrom@kfx.se vid frågor om tjänsten.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan